Crystal Rev slider1 1

Q Crystal
Elektrische Scooter

Er is eindelijk een voordelige elektrische scooter die er geweldig uitziet. De Q Crystal BOSCH e-scooter is niet alleen milieuvriendelijk en stil, maar ook zeer comfortabel en voorzien van uitstekende rij eigenschappen. De moderne, stijlvolle look maakt het geheel af en zorgt ervoor dat de Q Crystal een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een elektrische scooter zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Q-Crystal wit Home

E Scooter
Q Crystal

Kies je zelf voor een e scooter van onze site dan weet je zeker dat je kwaliteit in handen zult hebben. Met een goede goedkope e scooter is het mogelijk om altijd weer duurzaam van A naar B te rijden.

Wil je ook een elektrische scooter kopen?

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die kiezen voor de aanschaf van een elektrische auto. Nu zijn er ook genoeg mensen die een niet al te lange afstand hoeven af te leggen naar het werk. Voor deze groep mensne is de E-scooter dé aanwinst om te maken. Met een elektrische scooter ben je in staat om op een duurzame manier naar alle mogelijke bestemmingen te rijden. Wil je een elektrische scooter kopen dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Omdat nog niet iedereen bekend is met een e scooter kopen hebben we besloten om het een en ander hieronder voor je op een rijtje te zetten!

De voordelen van een e scooter

Voordat we je meer laten zien over de e scooter zelf is het handig om eerst even in te gaan op iets anders. We zien namelijk dat niet iedereen bekend is met de voordelen die een elektrische scooter kopen met zich mee weet te brengen. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we hieronder de belangrijkste voordelen van de elektrische scooters voor jou op een rijtje gezet.

  • Een e scooter is duurzaam

Het is geen verrassing dat het belangrijkste voordeel van de elektrische scooters de hoge mate van duurzaamheid is. Aangezien elektrische scooters zijn ontworpen met het milieu in gedachten weet je zeker dat je geen vervuilend vervoersmiddel in de schuur hebt staan. Steeds meer mensen zijn bezig om hun leven zo duurzaam mogelijk in te richten. Ook jij kan je ecologische afdruk aanzienlijk verminderen door over te stappen op de elektrische scooters. Motorvoertuigen zoals auto’s en normale scooters op benzine stoten stoffen uit die bijdragen aan milieuvervuiling. Elektrische scooters minimaliseren de uitstoot van koolstof waardoor het een milieuvriendelijke alternatief is.

  • Elektrische scooters zijn super compact

Een ander voordeel van het kopen van een elektrische scooter is het dat het een stuk makkelijker wordt om je door de stad te begeven. Door hun strakke ontwerp zijn elektrische scooters handig voor in het verkeer in de binnenstad. In tegenstelling tot de auto zal je geen moeite hebben om een plekje te vinden waar je jouw scooter kunt stallen. Bij veel fietsenstallingen is er al een speciale sectie waar mensen hun scooter kunnen parkeren. Er zijn ook nog eens veel plaatsen waar een auto niet kan komen, maar een scooter wel. Met een scooter is het dan ook veel gemakkelijker om kortere routes te nemen en tijd te besparen. Dit maakt het dé aanwinst voor mensen die wonen in een drukke stad en die overal naartoe willen kunnen rijden.

  • Elektrische scooters zijn stil

Ook niet onbelangrijk is het feit dat de elektrische scooters veel stiller zijn dan normale soorten scooters. Geen ronkende motoren meer maar een groene elektrische motor die nagenoeg geen geluid maakt. Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Mocht je zelf in een rustige omgeving wonen dan zorgt het kopen van een elektrische scooter gelijk voor minder geluidsoverlast. Heerlijk in stilte rijden terwijl de wind langs je heen gaat, wie wilt dat nu niet?

  • Een e scooter is eenvoudig te onderhouden

Het laatste voordeel van de elektrische scooter is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Als er problemen zijn met de motor, ketting of band, kunnen deze gemakkelijk worden gerepareerd bij een garage in de buurt. Elektrische scooters zijn dan ook echt super eenvoudig te onderhouden, dankzij het stevige materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Het ontwerp is niet zo ingewikkeld als dat van een auto. Er zijn slechts drie belangrijke onderdelen waarmee je rekening moet houden en dat zijn de motor, de accu en het stuur. Dit maakt het mogelijk om binnen no time weer achter het stuur te springen. Dit in tegenstelling tot de auto, waar je jouw wagen vaak al een paar dagen kwijt bent voor reparaties.

Check our instagram page!

Dé aanbieder voor alle soorten elektrische scooters

Het bovenstaande heeft wel laten zien dat er meer dan genoeg redenen zijn om te kiezen voor een e scooter. Voor een veelzijdig assortiment ben je bij ons aan het juiste adres. Onze site maakt het ook voor jou mogelijk om binnen no time een goedkope e scooter te vinden. Ons bedrijf is op dit moment al 14 jaar actief als het aankomt op betaalbare scooters en scooteronderdelen. Sinds 2002 ligt de focus volledig op de verkoop van de elektrische scooters. Dit maakt ons dé keuze van dit moment als je zelf een elektrische scooter wilt kopen.

Op dit moment is het mogelijk om te kiezen voor twee verschillende merken binnen ons assortiment. Op de eerste plaats kan je kiezen voor het bekende merk IVA Mobility. Als officiële dealer kunnen wij jou van de bekendste soorten modellen elektrische scooters voorzien. Naast dit bekende merk hebben wij op dit moment ook elektrische scooters van ons eigen merk op de site staan. De Q Crystal is het eerste model wat wij op onze naam hebben staan. Met deze goedkope e scooter kan je ruim 60 km rijden op een volle accu. Binnen 4 uur is de accu weer opgeladen. Dit maakt het dé e scooter van dit moment.

Bestel vandaag nog één van onze elektrische scooters

Kies je zelf voor een e scooter van onze site dan weet je zeker dat je kwaliteit in handen zult hebben. Met een goede goedkope e scooter is het mogelijk om altijd weer duurzaam van A naar B te rijden. Geen vervuilende benzine, maar een volledig groene brandstof. Dankzij ons veelzijdige aanbod aan talloze soorten elektrische scooters is het ook voor jou mogelijk om uit te komen bij de scooter die past bij wat je al die tijd al zocht. Neem snel een kijkje in het aanbod om te zien welke opties er op dit moment allemaal te vinden zijn. Vragen over een van onze elektrische scooters? Wees dan niet bang om even contact op te nemen. Ons team staat namelijk altijd klaar om je verder te helpen!

lazy