In3 – In 3 keer betalen met 0% rente, geen BKR toetsing

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreide betaalmethode met 0% rente. Deze manier van betalen maakt het nog makkelijker om de scooter van je dromen te bemachtigen. Heb je binnenkort meer financiële ruimte door uitbetaling van je vakantiegeld of krijg je een extra bonus? Dan is In3 dé manier om dit te realiseren. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

De voordelen van In3

Het grote voordeel van de betaalmethode in3 is dat je direct over je nieuwe aanwinst kunt beschikken. Heb je het aankoopbedrag niet in één keer voorhanden, dan is dat dus geen enkel probleem. Maar je kunt al wel genieten van je nieuwe levering. Met dezelfde vriendelijke service en behandeling die je gewend bent. Heldere afspraken maken dat in3 voor jou als klant en voor de verkoper vertrouwen geeft over deze manier van betalen. En het allermooiste is: je betaalt 0% rente! 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Helder en simpel

Vergeet de kleine lettertjes, geen gedoe met allerlei haken en ogen. In3 is een echte aanrader als je op een veilige manier je scooter gespreid wilt betalen. Zonder ingewikkeld gedoe en met duidelijke afspraken weet je waar je aan toe bent. Zoals de naam al zegt; In 3 stappen is je nieuwe aanwinst voldaan. Het eerste deel op de dag van aankoop, de tweede na 30 dagen en de derde volgt 30 dagen later. Eén-twee-drie: simpeler kan het nie(t)!

Meer informatie is te vinden op: https://www.payin3.nl