Bosch Motor - Elektrische scooter

Ons assortiment E Scooters uitgerust met sterke Bosch Motor

Als u een elektrische scooter koopt, wilt u natuurlijk dat deze betrouwbaar is. Er zijn eigenlijk maar 3 essentiële onderdelen die van erg belang zijn bij een elektrische scooter. Dat zijn de; motor, accu en controller.  Natuurlijk hoeven wij u niet uit te leggen dat het merk BOSCH, een merk is dat zich op alle fronten heeft bewezen in kwaliteit. Wij raden dan ook aan, als u een E-Scooter koopt, dat deze een BOSCH motor bezit. Met de Q Crystal en IVA modellen zit u helemaal op het juiste spoor. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken dat deze elektromotor u laat staan. Dit hebben wij als Q-trading tot op heden nog nooit meegemaakt. De Q Crystal & de IVA S5 beschikken over een 3000W Bosch motor. Duitse degelijkheid zoals het bedoeld is. Wij sloegen de handen in elkaar met BOSCH om een ultra-efficiënte en krachtige motor voor onze Q Crystal te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door Q Trading Ontwikkelde 60V Controller systeem, dat wij speciaal ontwikkelden voor de 3000W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren.

Alles over onze krachtige Bosch Motor!

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om elektrische auto’s te kopen. Nu zijn er ook mensen die niet ver reizen om te werken. Voor deze groepen is de elektromotor de trompetkaart. Met een elektrische scooter bereik je op een duurzame manier zo ver mogelijk. Als u een elektrische scooter wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat niet iedereen weet hoe je een elektrische scooter moet kopen, hebben we besloten er hieronder een paar op een rijtje te zetten!
Voordelen van elektromotoren

Voordat we je meer laten zien over de elektrische scooter zelf, is het handig om eerst iets anders te bespreken. We komen erachter dat niet iedereen de voordelen kent van het kopen van een elektrische scooter. Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we hieronder de belangrijkste voordelen van elektrische scooters op een rij gezet.
Duurzame elektrische scooter

Het is niet verrassend dat het belangrijkste voordeel van elektrische verbruikers hun hoge duurzaamheid is. Omdat elektrische scooters zijn ontworpen met respect voor het milieu, weet je zeker dat je binnenshuis geen schadelijke reispaden hebt. Veel mensen proberen hun leven zo duurzaam mogelijk in te richten. Ook jij kunt de grootte van je huis verkleinen door elektrische scooters te vervangen. Motorvoertuigen zoals auto’s zijn altijd voorzien van verlichting en scooters die een positieve bijdrage leveren aan milieuvervuiling. Elektrische scooters verminderen de uitstoot van broeikasgassen, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
Elektrische scooters zijn erg compact

Een ander voordeel van het kopen van een elektrische scooter is dat je makkelijker door de stad kunt reizen. Vanwege hun mooie ontwerp zijn elektrische scooters handig voor wegen in de binnenstad. In tegenstelling tot de auto, zult u geen probleem hebben om een ​​plek te vinden om uw scooter te parkeren. Veel stationaire stallingen hebben al een speciaal gedeelte waar mensen hun scooter kunnen parkeren. Er zijn ook veel plaatsen waar auto’s niet kunnen komen, maar scooters wel. Daarom is het gemakkelijk om korte ritten te maken en tijd te besparen. Dit maakt hem perfect voor mensen die in stedelijke gebieden wonen en overal willen kunnen rijden.
Elektrische scooters stil gehouden

Het feit dat scooters koeler zijn dan conventionele ski’s is niet langer nodig. Geen lawaai meer van auto’s, maar groene elektromotoren maken minder geluid. Niet alleen jij vindt het leuk, maar ook voor de mensen om je heen. Woon je zelf in een rustige buurt, dan zal het kopen van een elektrische scooter direct de geluidsoverlast verminderen. Een stille auto als de wind over je heen waait, wie wil dat nou niet?
Elektrische scooters zijn gemakkelijk te onderhouden

Het laatste voordeel van een elektrische scooter is dat hij gemakkelijk te onderhouden is. Als er problemen zijn met de motor, remmen of banden, kunnen deze eenvoudig worden verholpen op de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Daarom zijn elektrische scooters zeer gemakkelijk te onderhouden, vanwege hun harde werk. Het ontwerp is niet zo sterk als dat van een auto. Er zijn slechts drie componenten om te overwegen en dit zijn motoren, batterijen en vliegtuigen. Hierdoor kun je direct terug naar de achterwielen. Dit is anders in een auto, waar je je auto meestal een paar dagen weggooit voor reparatie.