Crystal Rev slider1 1

Q Crystal E-scooter
Met een sterke 3000W BOSCH motor

De Q Crystal is de eerste betaalbare elektrische scooter van dit kaliber. Dit model is standaard uitgerust met een 3000w Bosch motor, welke zorgt voor een zeer snelle acceleratie.

Bosch Motor - Elektrische scooter

Ons assortiment E Scooters uitgerust met sterke Bosch Motor

Als u een elektrische scooter koopt, wilt u natuurlijk dat deze betrouwbaar is. Er zijn eigenlijk maar 3 essentiële onderdelen die van erg belang zijn bij een elektrische scooter. Dat zijn de; motor, accu en controller.  Natuurlijk hoeven wij u niet uit te leggen dat het merk BOSCH, een merk is dat zich op alle fronten heeft bewezen in kwaliteit. Wij raden dan ook aan, als u een E-Scooter koopt, dat deze een BOSCH motor bezit. Met de Q Crystal en IVA modellen zit u helemaal op het juiste spoor. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken dat deze elektromotor u laat staan. Dit hebben wij als Q-trading tot op heden nog nooit meegemaakt. De Q Crystal & de IVA S5 beschikken over een 3000W Bosch motor. Duitse degelijkheid zoals het bedoeld is. Wij sloegen de handen in elkaar met BOSCH om een ultra-efficiënte en krachtige motor voor onze Q Crystal te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door Q Trading Ontwikkelde 60V Controller systeem, dat wij speciaal ontwikkelden voor de 3000W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren.

Alles over onze krachtige Bosch Motor!

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die kiezen voor de aanschaf van een elektrische auto. Nu zijn er ook genoeg mensen die een niet al te lange afstand hoeven af te leggen naar het werk. Voor deze groep mensen is de E-scooter dé aanwinst om te maken. Met een elektrische scooter ben je in staat om op een duurzame manier naar alle mogelijke bestemmingen te rijden. Wil je een elektrische scooter kopen dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Omdat nog niet iedereen bekend is met een e scooter kopen hebben we besloten om het een en ander hieronder voor je op een rijtje te zetten!

De voordelen van een E scooter

Voordat we je meer laten zien over de e scooter zelf is het handig om eerst even in te gaan op iets anders. We zien namelijk dat niet iedereen bekend is met de voordelen die een elektrische scooter kopen met zich mee weet te brengen. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we hieronder de belangrijkste voordelen van de elektrische scooters voor jou op een rijtje gezet.

  • Een e scooter is duurzaam

Het is geen verrassing dat het belangrijkste voordeel van de elektrische scooters de hoge mate van duurzaamheid is. Aangezien elektrische scooters zijn ontworpen met het milieu in gedachten weet je zeker dat je geen vervuilend vervoersmiddel in de schuur hebt staan. Steeds meer mensen zijn bezig om hun leven zo duurzaam mogelijk in te richten. Ook jij kan je ecologische afdruk aanzienlijk verminderen door over te stappen op de elektrische scooters. Motorvoertuigen zoals auto’s en normale scooters op benzine stoten stoffen uit die bijdragen aan milieuvervuiling. Elektrische scooters minimaliseren de uitstoot van koolstof waardoor het een milieuvriendelijke alternatief is.

  • Elektrische scooters zijn super compact

Een ander voordeel van het kopen van een elektrische scooter is het dat het een stuk makkelijker wordt om je door de stad te begeven. Door hun strakke ontwerp zijn elektrische scooters handig voor in het verkeer in de binnenstad. In tegenstelling tot de auto zal je geen moeite hebben om een plekje te vinden waar je jouw scooter kunt stallen. Bij veel fietsenstallingen is er al een speciale sectie waar mensen hun scooter kunnen parkeren. Er zijn ook nog eens veel plaatsen waar een auto niet kan komen, maar een scooter wel. Met een scooter is het dan ook veel gemakkelijker om kortere routes te nemen en tijd te besparen. Dit maakt het dé aanwinst voor mensen die wonen in een drukke stad en die overal naartoe willen kunnen rijden.

  • Elektrische scooters zijn stil

Ook niet onbelangrijk is het feit dat de elektrische scooters veel stiller zijn dan normale soorten scooters. Geen ronkende motoren meer maar een groene elektrische motor die nagenoeg geen geluid maakt. Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Mocht je zelf in een rustige omgeving wonen dan zorgt het kopen van een elektrische scooter gelijk voor minder geluidsoverlast. Heerlijk in stilte rijden terwijl de wind langs je heen gaat, wie wilt dat nu niet?

  • Een e scooter is eenvoudig te onderhouden

Het laatste voordeel van de elektrische scooter is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Als er problemen zijn met de motor, ketting of band, kunnen deze gemakkelijk worden gerepareerd bij een garage in de buurt. Elektrische scooters zijn dan ook echt super eenvoudig te onderhouden, dankzij het stevige materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Het ontwerp is niet zo ingewikkeld als dat van een auto. Er zijn slechts drie belangrijke onderdelen waarmee je rekening moet houden en dat zijn de motor, de accu en het stuur. Dit maakt het mogelijk om binnen no time weer achter het stuur te springen. Dit in tegenstelling tot de auto, waar je jouw wagen vaak al een paar dagen kwijt bent voor reparaties.