OVER ONS

over ons
OPGERICHT IN 2008

Onder de naam Q-Trading

Ons bedrijf is begonnen als Quad/Scooter-importeur  vanuit onze locatie in Weert/Limburg. We hielden ons bezig met de verkoop en onderhoud aan particulieren en dealers/bedrijven. Naast Quads zijn we al snel begonnen met de verkoop van retro- scooters.

De retro scooters waren in die jaren de populairste scooter van Nederland. In deze jaren hebben wij duizenden retro scooters verkocht onder het label Q Retro Scooter. Deze zijn tot op de dag van vandaag in het straatbeeld vinden.

Verkoop van onze eigen E-Scooters

In 2020 is Q-Trading begonnen met de verkoop van ons eigen merk elektrische scooters. Het eerste model, de Q Crystal, is inmiddels verkrijgbaar. Zoals u van ons gewend bent, gaan we voor de verkoop van kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Hoewel u voor de meeste e-scooters met dezelfde specificaties minimaal 2500 euro betaald, is de Q Crystal al verkrijgbaar vanaf €1849,-. Dit doet niets af aan de kwaliteit, het belangrijkste van de scooter is natuurlijk de motor. Wij hebben gekozen voor de beste elektro motor die er op de markt te krijgen is, de 3000W BOSCH motor.
Verder hebben wij gebruikt gemaakt van meerdere merk onderdelen, en de scooter volledig met LED verlichting uitgevoerd.

In de Q Crystal kunnen 2 accu’s! van ieder een actieradius van 60 km, wat op een totaal komt van 120 km voor de 25km p/u versie. Deze accu’s zijn uitneembaar en voorzien van een handvat, en kunnen waar u maar wilt worden opgeladen via de adapter. Ook zit er gewoon een oplaadpunt op de scooter zelf, zodat u de adapter rechtstreek op de scooter kunt inpluggen.

 

Import scooteronderdelen

Omdat we wisten dat er een grote vraag was naar onderdelen, zijn we naast scooters ook containers onderdelen & scooter accessoires van scooter gaan importeren. Terwijl de verkoop van scooters iets afnam, groeide de verkoop van scooteronderdelen. Elektrische scooters waren voor 2018 nog niet echt betrouwbaar, en de actieradius was zeer laag. In die tijd was dit nog geen optie voor ons. Door die rede zijn wij ons nog meer op de onderdelenwebshop gaan richten.

Q Crystal Foto alle 3 mooiste

Nieuwe vestiging in Weert

In 2018 zijn we verhuisd naar onze nieuwe vestiging aan de Graafschap Hornelaan 157G in Weert, terug naar de stad waar het bedrijf geboren is. Hier hebben wij weer alle faciliteiten om naast een onderdelenwebshop, ook weer een scootershop & wederom scooter importeur te worden. Omdat de hoogtijdagen van de retro scooter over zijn, hebben we ons gestort op elektrische scooters. We wilden ten slotte ook met de tijd mee gaan.

Naast dat een scooter mooi moet zijn, is het belangrijkste dat de scooter betrouwbaar is. Dat is voor de klant en zowel voor ons natuurlijk zeer prettig.

Daarom was het voor ons een must dat de scooter een 3000W BOSCH  motor had, de Tesla onder de scooter. Tot op heden hebben wij nog geen garantie gevallen gehad, dus de Q Crystal BOSCH heeft zich duidelijk bewezen.  Wij hebben geen moment getwijfeld en hebben het dealer-schap voor de Benelux aangevraagd,  enige tijd later was de webshop Q-Trading.nl omgebouwd tot elektrische scooter webshop. Deze is voor particulieren en bedrijven. Indien u een zakelijke verkoper bent kunt u een dealer-inlog aanvragen, voor B2B dealer-schap prijzen. Tevens zijn wij ook trotse Partner van BOL.COM, onze scooters zijn tevens ook te vinden op de website van BOL.COM.

Van scooterzaak naar webshop

In 2014 hebben we chinascooteronderdelen.nl opgericht en zijn we ons meer gaan focussen op de online verkoop van scooter onderdelen en accessoires. We hebben een uitgebreid assortiment aan voordelige, maar kwalitatief hoogstaande producten. Van accu’s tot windschermen en van banden tot zadels voor alle  scooters. Het is allemaal te vinden via onze webshop.

Onze jarenlange ervaring(sinds 2008) en goede contacten hebben ons bij betrouwbare fabrikanten gebracht die ons bovengemiddelde kwaliteit leveren.

Q Trading