Veel gestelde vragen

Een elektrische scooter is allereerst veel milieuvriendelijker dan een benzine scooter. Ook zijn de kosten per km veel goedkoper en is er minder onderhoud nodig doordat een e-scooter geen bewegende onderdelen heeft. Dit zorgt er ook voor dat rijden geruisloos is.

Wanneer je een elektrische scooter koopt via Q-Trading worden eventuele accessoires (zoals een windscherm) bij het rijklaar maken vakkundig gemonteerd.

Je kunt je aankoop veilig via je eigen bank bestellen met behulp van iDEAL. Het is ook mogelijk om je scooter te leasen via Scooter flex

De maximale snelheid die de elektrische scooter kan behalen is +-25 km per uur voor de snorfiets variant, en +-45 km per uur voor de bromfiets variant.

Nee, de lader van de accu kan gewoon in het normale 230V stopcontact. De accu is uitneembaar dus kies zelf welk stopcontact!

Het volledig opladen van de accu duurt ongeveer 4 uur. In 2 uur kan de accu voor 70% opgeladen worden.

Met een volle accu is de actieradius in optimale omstandigheden 72 km. Wanneer er een 2de accu langs geplaatst wordt verdubbelt dit.

Samen met onze partner in3 bieden wij je de mogelijkheid aan om een scooter te betalen in 3 gelijke termijnen tegen 0% rente. Vanaf 100 euro tot max 3000 euro. Hoe werkt het? Je doet direct je eerste betaling via iDEAL en je scooter wordt verzonden. Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling. Meer info over in3 vind je hier.

Scroll naar top