Q-CRYSTAL ELECTRISCHE SCOOTER

Er is eindelijk een voordelige elektrische scooter die er geweldig uitziet. Deze e-scooter van Q Crystal is niet alleen milieuvriendelijk en stil, maar ook zeer comfortabel en voorzien van uitstekende rij eigenschappen. De moderne, stijlvolle look maakt het geheel af en zorgt ervoor dat de Q Crystal een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een elektrische scooter zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Q Crystal e-scooter

TOPKWALITEIT E-SCOOTER

Deze e-scooter is van topkwaliteit doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van A-merk componenten. Zo wordt hij aangedreven door een krachtige onderhoudsvrije Bosch motor van maar liefst 3000W.

De uitneembare lithium accu is een samenwerking tussen LG, Panasonic en Samsung. Deze accu kan in slechts 4 uur tijd worden opgeladen. Dankzij de extra grote 12 inch wielen is een goede wegligging gegarandeerd.

De Q Crystal is verkrijgbaar als snorscooter (25 km/u) en als bromscooter (45 km/u).

Terwijl een e-scooter  met vergelijkbare specificaties normaal gesproken al snel € 2200 kost, is de Q Crystal al verkrijgbaar voor slechts € 1599.

Q CRYSTAL DESIGN

De Q Crystal bewijst dat een goedkope e-scooter van hoogwaardige kwaliteit ook nog eens een prachtig design kan hebben.

Dit model heeft een zeer strakke vormgeving en is verkijgbaar in de kleuren wit, zwart en matzwart. De LED verlichting en de heldere digitale display zorgen voor een futuristische look waardoor  de Q Crystal een lust is voor het oog.

KRACHTIG EN ZUINIG

Dankzij de 3000W Bosch motor is dit een zeer krachtige e-scooter, wat zich onder andere vertaald in een uitstekende acceleratie.

Omdat de motor onderhoudsvrij is, is er geen sprake van slijtage. Hierdoor is dit model zeer zuinig in onderhoud. 

Daarnaast is de Q Crystal zeer zuinig in gebruik. Rijden op elektriciteit kost slechts een fractie van het rijden op benzine.

LITHIUM ACCU TECHNOLOGIE

De Q Crystal maakt gebruik van de modernste accu technologie. De uitneembare lithium-ion accu is in slechts 4 uur tijd op te laden. Dit levert een actieradius van 72 km op. 

Het is mogelijk om nog een extra accu te plaatsen, waardoor de actieradius verdubbeld wordt.

UITSTEKENDE WEGLIGGING

Deze elektrische scooter is standaard voorzien van extra grote 12 inch wielen, hydraulische vering en zowel voor als achter schijfremmen.

Dit vertaald zich in zeer goede rijeigenschappen en een uitstekende wegligging.

0
LAADBEURTEN
0
KM ACTIERADIUS
0
KG
0
UUR OPLAADTIJD
×

Table of Contents