U bezoekt onze website waarschijnlijk omdat uw scooterbanden wel toe zijn aan vervanging. Bij Scooterbanden Service Nederweert / Weert bent u dan precies aan het goede adres.  

 

Wij leveren en monteren scooterbanden en (brommer) bromfietsbanden, alle gangbare merken met een perfecte service en vakkundigheid. Omdat wij uitsluitend met verse banden werken die rechtstreeks van de groothandel of fabriek komen, is onze voorraad minimaal. Toch hebben wij de meest voorkomende banden gewoon op voorraad. Ook bieden wij u bij pech met de scooter een haal en brengservice vanaf een bedrag van € 25,- in Weert en Nederweert e.o. Mocht het voorkomen dat u net buiten deze gebieden met een scooterprobleem staat, dan overleggen wij van te voren netjes een prijs af.

 

Wij werken met de uiterste zorg en nauwkeurigheid, veiligheid staat bij ons op stipt nummer één! Klanttevredenheid volgt kort daarop. U bent van harte welkom als u een nieuwe band nodig heeft, of u nou zelf met een los wiel komt, en alleen voor de montage van het wiel, of dat u uw scooterband via ons wil bestellen, wij staan met genoegen voor u klaar. Email ons gerust voor een prijsopgave en/of een afspraak. Wij komen 9 van de 10 keer als goedkoopste uit de bus.

 

 

 

Scooter Banden service Weert Nederweert-Eind Ospel Stramproy Tungelroy Altweerterheide Leveroy Heythuysen Baexem Leudal Ell Kelpen-Oler Budel Maarheeze Someren

 ScooterBand montage demontage  Bromfiets Brommer Binnenband

  


    Print deze paginaprint deze pagina